Hvordan validerer jeg mit medlemskab, så jeg kan modtage min gave/gevinst?

For at modtage din gave/præmie skal du validere medlemskabet. Vi opfordrer i alle tilfælde til, at du validerer din profil , da det forstærker profilens effektivitet på siden.

Når du har gjort det, får du et badge på din profil, som viser, du er valideret.
Profiler med validerings-badget modtager langt flere beskeder og besøg.

Du validerer din profil på Datemig.dk ved at logge ind og vælge ’Validering’, som du finder under ’Mere’ i toppen af siden. Her skal du udfylde de 5 punkter, navn og adresse samt uploade et identifikationsbillede.

Når du klikker på de enkelte punkter, kommer du til den side, hvor du mangler at udfylde noget information. Når du har færdiggjort et punkt, bliver det grønt, og du vil se et rette tegn ud for punktet. På den måde kan du nemt og overskueligt følge med i, hvor langt du er i processen.

Identifikationsbilledet skal du uploade på samme side, som du har udfyldt de andre informationer.

OBS: Du kan først uploade billedet, når alle andre informationer er udfyldt og godkendt. Profilen bliver automatisk sendt til godkendelse, når de alle er udfyldt. Du modtager en e-mail, når informationerne er blevet godkendt.

Identifikationsbilledet kan f.eks. være dit sundhedskort eller din el-regning, hvor dit navn og din adresse fremgår. Identifikationsbilledet bliver slettet, så snart din profil er valideret.