Jeg har glemt min adgangskode. Hvordan får jeg et nyt?

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få en ny tilsendt ved at gå ind på DateMig.dk, vælge "Log in" i øverste højre hjørne og trykke "Glemt adgangskode".

Når du klikker på "Glemt adgangskode", kommer du videre til en side, hvor du skal indtaste den e-mail adresse, du er tilmeldt med. Du beder derved systemet om at sende en ny adgangskode til denne e-mail adresse. Koden kommer i din indbakke få minutter herefter.

Hvis du får beskeden om, at din e-mail adresse er ukendt, så prøv at indtaste andre e-mail adresser, som du også kan have benyttet. Det kan være, at du har tilmeldt dig med en gammel e-mail adresse.

Modtager du ikke e-mailen i din indbakke, så prøv at tjekke din "Spam"-mappe, da det er muligt, at e-mailen kan være havnet der. Kan du ikke finde e-mailen, vil vi opfordre dig til at kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig videre.