Tekniske spørgsmål

Oplever du problemer, er det altid en god idé at prøve at opdatere siden som det første ved at trykke Ctrl+r. Hvis der er blevet lavet ændringer på siden, siden du sidst var logget ind, kan du måske opleve nogle tekniske problemer grundet dette. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du oplever problemer eller fejl på siden. Send altid gerne en detaljeret beskrivelse af problemet og, hvis muligt, et skærmprint.

Fandt du ikke det, du søgte? Prøv at tjekke et af disse relaterede emner.

Ingen af de ovenstående besvarer mit spørgsmål
Jeg modtager ikke e-mails fra DateMig. Hvordan fikser jeg dette?
Den vil ikke uploade/gemme mine informationer

Tilbage