Datemig.dk privatlivspolitik

Denne tjeneste tilbydes til dig af LoveAwaits ApS (datemig.dk) - Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Danmark. VAT nr.: 33872801. De følgende vilkår og betingelser udgør hele aftalen mellem tjenesteleverandøren (LoveAwaits ApS) og brugeren.

Privatlivspolitik
  • Personlige oplysninger
    Vi kan indsamle følgende informationer, når du opretter dig gennem en Datemig.dk tjeneste: fornavn, efternavn, fødselsdato, e-mail adresse, adresse, telefonnummer, kredit- eller debitkort informationer eller andre betalingsdetaljer, afhængig af din betaling.

• Tekniske informationer
    Når en bruger får adgang til en Datemig.dk tjeneste, kan vi indsamle tekniske informationer om brugerens enhed såsom IP-adressen, der kaldte Datemig.dks tjeneste frem, operativsystemet og andre funktioner til at identificere den pågældende enhed.

• Tilmeldings- og spørgeskema informationer
    Alle informationer du oplyser til os, og alle oplysninger du vælger at dele om dig selv som en del af din brug af enhver Datemig.dk tjeneste kan blive gemt, som de er indtastet.

• Cookies og Web beacons
    Cookies er tekstfiler, som vi kan placere på din enheds browser, der gør det muligt for vores system at genkende din browser og tilbyde funktioner såsom at gemme elementer mellem besøg, personlige Datemig.dk reklamer på tredjeparters hjemmesider og mobile applikationer samt personlige tredjepartsreklamer på særlige Datemig.dk tjenester. Vi kan bruge Adobe Flash cookies til at huske dine indstillinger, præferencer og brugen af Datemig.dks tjeneste. Web beacons, clear .gifs og lignende teknologi er alle små stykker kode, som vi kan placere i en af Datemig.dks tjenester til at observere og indsamle data om besøgendes adfærd i forbindelse med Datemig.dks tjenester.
    Vi kan modtage en bekræftelse, når du åbner en e-mail fra Datemig.dk, hvis din computer understøtter sådanne funktioner. Vi kan også spore andre typer af informationer, såsom hvem du har vist interesse for, mulige fejl på siden, hvor lang tid vores brugere har gjort brug af Datemig.dks tjenester, den sidste gang en bruger fik adgang til en af Datemig.dks tjeneste og besøgendes adfærd.
    Ud over dette; om en bruger har vundet en af vores lodtrækninger, konkurrencer eller andre promoveringer på Datemig.dks tjeneste, målinger af reklamers responstid og lignende analyser af Datemig.dks tjenester.

• Sociale netværkssider
    Hvis du får adgang til Datemig.dks tjenester via en tredjeparts sociale netværksside, kan Datemig.dk få informationer om din profil på den sociale netværksside, herunder men ikke begrænset til de informationer, som du har gjort offentligt tilgængelige, dit bruger-id på den sociale netværksside, dit fornavn, efternavn og brugernavn, profil- og coverbilleder. Hvis du inviterer nye medlemmer fra dit sociale netværk eller sender beskeder gennem sociale aktiviteter etc., kan vi indsamle informationerne forbundet med disse beskeder, herunder dine venners bruger-id på den sociale netværksside, e-mail adresser og indhold.

• Mobil
    Når du får adgang til Datemig.dks tjenester gennem en mobil enhed, kan vi modtage informationer om din location (baseret på din IP adresse) og din mobile enhed, herunder diverse unikke egenskaber som kan identificere din enhed, hardwaretype, versionen af dit operative styresystem og din aktivitet forbundet med siden. Vi kan bruge disse informationer til at tilbyde dig personlige reklamer og andet indhold, herunder reklamer og indhold baseret på din location.

• BRUG OG SIKKERHED FOR INDSAMLEDE INFORMATIONER
    1. Vi kan bruge dit brugernavn, e-mail adresse og password til at identificere dig som en bruger af Datemig.dks tjenester, til at tilbyde dig services og til at gennemføre transaktioner. Vi kan bruge eller vise dit brugernavn og ikon eller profilbillede, om muligt, til vinder rangering, konkurrencer og lodtrækninger og/eller chat identifikation. Vi kan bruge din fødselsdato til at bekræfte din berettigelse til at deltage i Datemig.dks tjenester.
    2. I henhold til vilkårene i denne Privatlivspolitik, kan vi bruge dine kontaktinformationer til at udsende vores salgsfremmende nyhedsbreve og/eller e-mail kampagner og til at sende dig opdateringer, sikkerhedsadvarsler eller administrative beskeder relateret til Datemig.dks tjenester. Dine kontaktinformationer vil gøre det muligt for os at give besked om nye funktioner, forbedringer, løsning af problemer i Datemig.dks tjenester, håndtere og/eller videresende dine kundeservice spørgsmål eller problemer, og informere dig om nye muligheder for matches, lodtrækninger, konkurrencer, præmier og/eller specielle events.
    3. Hvis vores ”Fortæl din ven”-feature er tilgængelig i forbindelse med den specifikke Datemig.dk tjeneste, og du vælger at gøre brug af denne, vil din e-mail blive delt med den person, som du ønsker skal gøre brug af Datemig.dks tjenester. Vi kan bruge en IP adresse til at finde frem til den relevante version af Datemig.dks tjenester landemæssigt samt til udøvelsen af muligheden for at forbyde adgang til siden for brugere, som har forbrudt sig mod betingelserne.
    4. Vi bruger cookies og andre teknologier, såsom identifikatorer for mobile enheder, til at forbedre din oplevelse med Datemig.dks tjenester. Disse teknologier gør det muligt for os at køre vores affiliate programmer og tilbyde dig personligt indhold eller tjenester såsom personlige Datemig.dk reklamer på andre hjemmesider og mobile applikationer og personlige tredjepartsreklamer inden for særlige Datemig.dk tjenester. Cookies gør det også muligt for dig automatisk at logge ind, når du får adgang til en af Datemig.dks tjenester og tilbyde andre operationelle aktiviteter inden for en Datemig.dk tjeneste.
    5. Vi kan bruge informationer indsamlet til aggregering, udregne anonyme statistikker om vores brugergruppe for at forbedre vores Datemig.dk tjenester eller til sikkerhedsformål.
    6. Hos Datemig.dk tager vi rimelige foranstaltninger for at beskytte de informationer, som vi indsamler, fra tab, tyveri, misbrug og uautoriseret adgang, videregivelse, ændring og ødelæggelse.
  • DELING AF INFORMATIONER
    Vi kan dele kundeinformationer som beskrevet herunder.
    1. Beskyttelse af Datemig.dk og andre
      Vi kan videregive dine informationer, hvis der er sket en overtrædelse af betingelserne eller andre vilkår; hvis vi er i god tro og mener, at loven kræver det; eller hvis det er nødvendigt for at beskytte Datemig.dks rettigheder, ejendom og sikkerhed, vores kunder og andre. Dette inkluderer at udveksle informationer med instanser til afsløring af svindel, beskyttelse og reduktion af kreditrisici.
    2. Cookies, Online Reklamer og Analyser
      Tjek venligst dine browser indstillinger og sektionen ”Hjælp”, hvis du vil vide mere om, hvordan du blokerer, sletter eller får besked om cookies. Eftersom cookies gør det muligt for dig at gøre brug af visse af Datemig.dks essentielle funktioner, anbefaler vi dog, at du lader cookies forblive gemt.
    3. Reklamer på mobil
      De fleste mobile enheder giver mulighed for at fravælge indsamlingen og brugen af informationer fra de apps, som du bruger, for at kunne målrette reklamer efter dine interesser. For flere informationer herom og for at gøre brug af det, bedes du venligst tjekke indstillingerne på din enhed.
    4. Sociale netværkssider
      I henhold til sociale netværk kan du styre dine egne personlige privatlivspræferencer via kontoen på dit sociale netværk.
  • SPONSORER, ANNONCØRER OG TREDJEPART
    Datemig.dks tjenester kan gøre det muligt for dig at spille eller dele informationer gennem sociale medier (såsom ved at logge ind via en bruger på de sociale medier eller bruge en ”Synes godt om”-knap”) eller indeholde links til sociale medietjenester eller andre tredjeparter. Brugen af disse funktioner og links er underlagt privatlivspolitikker tilknyttet disse virksomheder og dine indstillinger på disse tjenester. Datemig.dk har ingen kontrol over, og er ikke ansvarlig for, informationer der indtastes og indsamles af de sociale netværker og andre tredjeparter. Vi opfordrer dig til at tjekke disse tredjeparters privatlivspolitikker til at lære mere om den måde, hvorpå dine informationer kan blive indsamlet på og benyttet af sådanne tredjeparter.
    Websitet kan dele links til sponsorer, annoncører eller andre tredjeparts websites, der ikke ejes eller kontrolleres af Datemig.dk. Ved at deltage i en konkurrence, tilmelde sig et prøvemedlemskab eller andet hos Datemig.dk, accepterer du samtidig tredjeparts annoncering, der udelukkende administreres af tredjeparter.
    Inddragelse af, link til eller tilladelse til brug eller installation af tredjeparts website, applikationer, software, indhold eller reklame, indebærer ikke godkendelse eller påtegning af Datemig.dk.
    Datemig.dk har ingen kontrol over og påtager sig intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikker eller praksis hos tredjeparter. Ved at få adgang til eller bruge Websitet, accepterer du at frigive Datemig.dk fra ethvert ansvar som følge af din brug af tredjeparts website, indhold, services eller software.
    Dine kontakt eller deltagelse i kampagner af sponsorer, annoncører eller andre tredjeparter, der findes via websitet, er udelukkende mellem dig og sådanne tredjeparter.
    Du accepterer, at Datemig.dk ikke er ansvarlig eller vederhæftig for tab eller skader af enhver art, der opstår som følge af eventuelle forhold til sådanne sponsorer, tredjeparter eller annoncører, eller som følge af deres tilstedeværelse på websitet.

• BØRN
    Datemig.dks tjenester er designet til at undgå indsamlingen og brugen af ”personlige oplysninger” som defineret i Children’s Online Privacy Protection Act (“COPPA”) fra børn under 18 udover det, der er nødvendigt for at understøtte interne operationer. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn. Hvis du er under 18, kan du ikke oprette en konto eller på anden måde videregive personlige oplysninger til os.
    Datemig.dk respekterer forældre og børns privatliv og er fast besluttede på at overholde COPPA. Hvis en forælder mener, at hans eller hendes barn har indtastet personlige oplysninger til Datemig.dk, kan han eller hun kontakte os via e-mail eller post: Datemig.dk (Under 18), Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Danmark. Vi vil tage de nødvendige skridt til at slette informationerne straks, når vi bliver klar over, at de tilhører en person under alderen 18. Vi anerkender vigtigheden af at beskytte børns privatliv og opfordrer forældre til at tjekke og overvåge deres børns brug af online tjenester regelmæssigt.

• INDFORSTÅELSE MED DATEMIGS POLITIKKER
    Ved at få adgang til og/eller bruge Datemig.dks tjenester tilkendegiver du din forståelse for og accept af denne Privatlivspolitik og vores betingelser. Hvis du ikke er enig med vores politikker, bedes du venligst ikke oprette adgang til eller bruge Datemig.dks tjenester.