Datemig.dk Kundeservice

Velkommen til kundeservice.

Kundeservice er designet for vores kunder og tilbyder udvidet selvbetjeningssupport og ofte stillede spørgsmål. Her finder du information om validering af gaver / præmier, afmelding af nyhedsbreve, annullering af medlemskab og du kan læse om et stort antal yderligere emner i vores vidensbase.
Vælg blot et punkt i menuen og følg instruktionerne i overensstemmelse hermed.

Vi håber at kunne besvare dit spørgsmål inden for få minutter.
Om DateMig.dk Præmier og gaver Tekniske spørgsmål Administrér din konto